EmmyPSVHfotoB 8251

IK VERDIEP ME MET VEEL INTERESSE IN IEMANDS LEVENSVERHAAL

Over mij

Al vanaf jonge leeftijd wist ik dat ik psycholoog/therapeut wilde worden. Ik weet vanuit eigen ervaring hoe belangrijk het is, als je er zelf niet uitkomt, om een goede psycholoog/therapeut te treffen die oprecht betrokken is en de kennis heeft om je te helpen inzicht te krijgen in jouw situatie. Ik ben pas op mijn 35ste jaar begonnen met mijn omscholing. Daarvoor was ik zelfstandig ondernemer in de detailhandel. Als zelfstandig ondernemer met een team van ruim 20 man merkte ik dat mijn interesse meer lag bij de sociale kant van het vak. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om mijn jeugddroom achterna te gaan. Ik heb hier tot nu toe, bijna 10 jaar later, nog geen seconde spijt van gehad.

Ik verdiep me met veel interesse in de levensverhalen van mensen. Daarbij gebruik ik de contextuele benadering. Dat wil zeggen dat ik jouw hulpvraag bekijk vanuit de hele context. Hoe je bent opgevoed. Wat was jouw rol in het gezin. Wat waren de life events die impact hebben gehad op jouw ontwikkeling.

Alles wat daarbij hoort en van invloed is geweest. Ik heb een enorme passie voor herstel. Persoonlijk herstel en waar mogelijk ook herstel in relaties.

Naast werken in mijn praktijk, werk ik ook 1 dag in de week in een GGZ-kliniek. Dit is voor mij een fijne combinatie. Naast het zelfstandig werken, werk ik ook graag in teamverband en vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Ook heb ik gemerkt dat ik, in tegenstelling tot in mijn jeugd, nu ontzettend geniet van het studeren. Daarom volg ik regelmatig een training of studie om bij te leren en mezelf scherp te houden.

Naast therapeut ben ik ook moeder, dochter, partner en vrouw, zus, vriendin, buurvrouw, collega enz. Oftewel; een heel gewoon mens met dezelfde strubbelingen en onzekerheden als ieder ander.

Twijfel je of therapie wat voor jou/jullie is? Of heb je een andere vraag? Stuur mij gerust een berichtje via dit contactformulier, via email of pak de telefoon. Ik beantwoord je vraag graag.
Wist je dat een kennismakingsgesprek gratis is? Stuur mij een bericht om een afspraak in te plannen.

info@emmydewinter.therapie.nl