EmmyPSVHfotoA 8465

“EEN OMGEVING WAAR JE TOT RUST KOMT”

Lokatie

Emmy de Winter - Therapie
Centrum Bovendonk
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven
+31613681502

www.emmy-de-winter-therapy.nl
contact@emmy-de-winter-therapie.nl

Routebeschijvingen

De praktijk is gelokaliseerd in het voormalig seminarie Bovendonk in Hoeven. Centrum Bovendonk is goed bereikbaar en ligt op 5 minuten afstand van de A58. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen op het terrein van Centrum Bovendonk. Ook met het openbaar vervoer is Centrum Bovendonk goed te bereiken. Het dichtsbijzijnde bushalte is gelegen op 3 minuten afstand van Centrum Bovendonk. Centrum Bovendonk is rolstoelvriendelijk en beschikt over een lift. Het gebouw ontworpen door Pierre Cuypers draagt een rijke geschiedenis met zich mee. De vele glas-in-lood ramen, muurschilderingen, marmeren trappen, lange gangen met neogotische invloeden zijn in orginele staat bewaard gebleven en zijn de moeite waard om te bezichtigen. Vanuit het gebouw heeft u een prachtig uitzicht op de binnentuin. Centrum Bovendonk is omringt door het historische seminariebos waar u een kleine wandeling kunt maken.

Routebeschrijving Auto

Snelweg Rotterdam-Roosendaal (A17)
Afslag 22, Oudenbosch. Afslag Oudenbosch. Deze weg afrijden door Oudenbosch heen tot Hoeven. Op de rotonde neemt u de eerste afslag. Aan uw rechterhand neemt u de ingang van het park Bovendonk (Hofstraat 8) (na 200 mtr.)

Snelweg Breda-Roosendaal/Vlissingen (A58)
Afslag 20, St. Willebrord. (Niet afslag Hoeven). Rechtsaf richting Hoeven. Bij de 1e en 2e rotonde rechtdoor. Na circa 300 m. ziet u links de ingang van het park van Conferentiecentrum Bovendonk.

Routebeschrijving Openbaar Vervoer

Bovendonk is te bereiken via het openbaar vervoer. De dichtbijzijnste bushalte is 3 minuten lopen vanaf Bovendonk. Bekijk uw reis via www.9292ov.nl.

Twijfel je of therapie wat voor jou/jullie is? Of heb je een andere vraag? Stuur mij gerust een berichtje via dit contactformulier, via email of pak de telefoon. Ik beantwoord je vraag graag.
Wist je dat een kennismakingsgesprek gratis is? Stuur mij een bericht om een afspraak in te plannen.

info@emmydewinter.therapie.nl